Hvilket gulv skal du vælge? Find fordelene her

Går du og drømmer om nye gulve i din bolig? Så er du ikke ene om at have svært ved at finde rundt i de mange muligheder. For i dag er der et væld af forskellige typer, der hver især kan noget helt særligt. Her hjælper vi dig med at blive klogere på forskellige typer af gulve, som typisk bliver valgt til den moderne bolig.

Trægulve

Vi kommer ikke uden om, at trægulve er det absolut mest populære gulv til boligen. Et trægulv er klassisk og tidløst, og derfor også det sikre valg, hvis du vil være garanteret et flot gulv i mange år. Her finder du mange forskellige typer, som du kan vælge mellem.

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv, er et klassisk klik-gulv det rette for dig. Drømmer du i stedet om gamle tendenser, skal du vælge et plankegulv, der med tiden bliver smukkere og smukkere. Sørg gerne for at finde et trægulv, der kan slibes ned, efterhånden som gulvet bliver slidt. Vil du undgå for meget slid, kan du vælge at lakere dine gulve.

Klinker

Også klinker er noget, som finder vej ind i mange boliger. Den praktiske overflade gør det nemt at holde gulvet rent, og så slipper du for slid. Til gengæld kan det blive en udfordring i og med, at fladerne er hårde.

Vælger du klinker, er det særligt godt til køkkenet, men det kan være en god idé at kombinere dine klinker med eksempelvis et trægulv. På den måde får du brudt den hårde overflade og i stedet skabt nogle hyggelige og varme omgivelser. Du kan også vælge at supplere med gulvtæpper i eksempelvis værelserne, der også er med til at skabe en god akustik i de forskellige rum. Klinkerne kaster nemlig lyden tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *