Sådan vælger du den rigtige printer

Printeren er for mange uundværlig i hverdagen, og det gælder særligt, når arbejdet skal udføres hjemmefra. Men ved at købe en god printer er du godt på vej til at designe et godt og funktionelt hjemmekontor. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige printer, så du ikke roder dig ud i et fejlkøb. Læs med og bliv klogere på, hvad du skal overveje.

Hold øje med patronerne

Mange printere bliver altid udstyret med printerpatroner, når du køber dem. Men mange ved ikke, at der typisk er tale om prøvepatroner, der kun holder i en kort periode. For dig betyder det, at du skal ud at investere i nye patroner inden for kort tid, og det kan både være besværligt og en dyrere fornøjelse.

Men ved at være opmærksom på, om du får patroner med til din printer, kan du slippe for besværet. Derudover er det altid en god idé at købe dem online, for her får du dem til en meget lavere pris. Her springer du dyre mellemled over, og det kan typisk godt betale sig at købe flere patroner på samme tid for at få den bedst mulige pris.

Hvor stor skal den være?

I dag kommer printerens effektivitet ikke altid an på størrelsen. Og derfor kan du med fordel overveje, hvor stor en printer du vil have. Har du et mindre lokale, kan det være godt med en lille printer. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at du finder flere billige printere blandt de små.

Derfor skal du ikke kun gå efter den lille og billige printer. Vælg i stedet en version, hvor du er sikker på en god printeropløsning og høj kvalitet. Du kan også vælge en printer, der giver dig mulighed for at scanne dine dokumenter ind eller printe direkte fra telefonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *